Lasarte-Oria (Gipuzkoa)

Michelin lantegiko jangela eta lan-baldintzak

Michelin lantegiko jangela eta lan-baldintzak Michelin lantegian jangela zeukaten. Lantegira sarrera-irteerak markatu egin behar izaten zituzten. Ordu laurden bat izaten zuten prestatzeko, baina euren lanean atzeratzen baziren, ordu laurden hori gal zezaketen. Hasieran goizeko lauretan sartzen ziren eta gerora bostetan. Jangelan gosaltzen zuten, gosaria etxetik eramanda. Emakumeak eta gizonak aparte egoten ziren.
Michelin lantegian jangela zeukaten. Lantegira sarrera-irteerak markatu egin behar izaten zituzten. Ordu laurden bat izaten zuten prestatzeko, baina euren lanean atzeratzen baziren, ordu laurden hori gal zezaketen. Hasieran goizeko lauretan sartzen ziren eta gerora bostetan. Jangelan gosaltzen zuten, gosaria etxetik eramanda. Emakumeak eta gizonak aparte egoten ziren.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia