Michelin lantegiko jangela eta lan-baldintzak
Hizlaria(k):
Ollokiegi Sarobe, Eulalia
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LAS-014-043 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Michelin lantegian jangela zeukaten. Lantegira sarrera-irteerak markatu egin behar izaten zituzten. Ordu laurden bat izaten zuten prestatzeko, baina euren lanean atzeratzen baziren, ordu laurden hori gal zezaketen. Hasieran goizeko lauretan sartzen ziren eta gerora bostetan. Jangelan gosaltzen zuten, gosaria etxetik eramanda. Emakumeak eta gizonak aparte egoten ziren.
- Proiektua: Lasarte-Oriako Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Irati Lizeaga
- Data: 2019(e)ko uztailaren 10a
- Iraupena: 0:02:12
- Erref: LAS-014/043
- Kodifikatzailea: Irati Lizeaga
- Gaia(k): Ekonomia eta industria » Lan-baldintzak , Lantegiak » Ekonomia eta industria » Gipuzkoako lantegiak » Donostialdeko lantegiak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!