Lasarte-Oria (Gipuzkoa)

Sagardoa prest dagoenean, zipotza kendu eta kanila jarri

Sagardoa prest dagoenean, zipotza kendu eta kanila jarri Sagardoak berak esaten du sagardotegia noiz dagoen irekitzeko prest. Sagardoa botilaratzeko prest dagoen ala ez begiratzen zuten, noizean behin ziria ireki eta sagardoa probatuta. Prest zegoenean, zipotza kendu eta kanila jarri behar izaten zen. Urte guztirako sagardo ona izaten zuten etxerako.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LAS-006-035 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Sagardoak berak esaten du sagardotegia noiz dagoen irekitzeko prest. Sagardoa botilaratzeko prest dagoen ala ez begiratzen zuten, noizean behin ziria ireki eta sagardoa probatuta. Prest zegoenean, zipotza kendu eta kanila jarri behar izaten zen. Urte guztirako sagardo ona izaten zuten etxerako.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia