Sagardoa prest dagoenean, zipotza kendu eta kanila jarri
Hizlaria(k):
Zuaznabar Arrieta, Fortunata
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LAS-006-035 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sagardoak berak esaten du sagardotegia noiz dagoen irekitzeko prest. Sagardoa botilaratzeko prest dagoen ala ez begiratzen zuten, noizean behin ziria ireki eta sagardoa probatuta. Prest zegoenean, zipotza kendu eta kanila jarri behar izaten zen. Urte guztirako sagardo ona izaten zuten etxerako.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Ansa
- Data: 2010(e)ko martxoaren 31a
- Iraupena: 0:02:22
- Erref: LAS-006/035
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!