Txerritik dena aprobetxatzen da
Hizlaria(k):
Sorrondegi Urruzola, Pako
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LAS-005-003 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Txerrikia gazitu egiten zuten eta zintzilik jartzen zuten. Aitona zerri-hiltzailea zeukaten. Garoarekin erretzen zuten zerria. Gibela jaten zuten lehenbizi, tipularekin. Azazkala eta hezurrak ez beste guztia jaten dira. Odolkiak nola egiten zituzten kontatzen du.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Ansa
- Data: 2010(e)ko urtarrilaren 11a
- Iraupena: 0:04:25
- Erref: LAS-005/003
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!