Larraul (Gipuzkoa)

Ogia nola egiten zuten

Ogia nola egiten zuten <p>Ogia nola egiten zuen deskribatzen du. Legamia eta gatza botatzen zioten. Legamia amak Tolosatik ekartzen zuen. Masa harrotzeko ordu erdi bat utzi behar izaten zen.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LUL-007-028 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Ogia nola egiten zuen deskribatzen du. Legamia eta gatza botatzen zioten. Legamia amak Tolosatik ekartzen zuen. Masa harrotzeko ordu erdi bat utzi behar izaten zen.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia