Igantzi (Nafarroa)

Zer jaten zuten

Zer jaten zuten Bertzeak bertze, ilarra, bakailua eta patata, arrautza frijituak, garbantzuak, oiloak (igandeetan), etxeko sagarrak, flana edo arroz-esnea jaten zituzten. Arratsean, berriz, gaztain denboran, familia osoa biltzen zen sutondoan eta gaztainak erretzen zituzten, amak arrosarioa errezatzen zuen bitartean. Gaztainen ondoren, esnea opilarekin jaten zuten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan IGA-004-001 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Bertzeak bertze, ilarra, bakailua eta patata, arrautza frijituak, garbantzuak, oiloak (igandeetan), etxeko sagarrak, flana edo arroz-esnea jaten zituzten. Arratsean, berriz, gaztain denboran, familia osoa biltzen zen sutondoan eta gaztainak erretzen zituzten, amak arrosarioa errezatzen zuen bitartean. Gaztainen ondoren, esnea opilarekin jaten zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia