Ogia eta taloak, etxekoak, noski
Hizlaria(k):
Aldasoro Mujika, Maria Elena
Ogia etxean egiten zuten. Bazuten ogi-labea, txabola batean. Amak ogia egin behar izaten zuen egunetan, jenio txarrean egoten zen, suaren neurria ondo hartzen ez bazuen. Taloa ere jaten zuten etxean; beheko suan egiten zuten, eta nola azaltzen du.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Pildain
- Data: 2011(e)ko abenduaren 20a
- Iraupena: 0:01:12
- Erref: IDI-009/007
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Garia
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!