Hondarribia (Gipuzkoa)

Eguneko otorduak

Eguneko otorduak Berdura eta babarrunak, garbantzua, arroza... "Leikua". Gosaltzeko, esnea txokolearekin. Taloa ez zaio sekula gustatu. Udan goiz jaikitzen ziren, tratua prestatzeko. Ogitartekoa plazan bertan hartzen zuen. Erosketak Marinan egiten zituen amak.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan HON-011-015 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Berdura eta babarrunak, garbantzua, arroza... "Leikua". Gosaltzeko, esnea txokolearekin. Taloa ez zaio sekula gustatu. Udan goiz jaikitzen ziren, tratua prestatzeko. Ogitartekoa plazan bertan hartzen zuen. Erosketak Marinan egiten zituen amak.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia