Hondarribia (Gipuzkoa)

Lija eta loma arrainak

Lija eta loma arrainak Lija arraina jan egiten zen. Azala fabrikara bidaltzen zen lija-papera egiteko. Loma ere saltzen zen jateko eta gibelarekin olioa ere egiten zen. Nolakoa zen eta nola harrapatzen zen. Lomaren bihotza jan zuen behin erreta.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Lija arraina jan egiten zen. Azala fabrikara bidaltzen zen lija-papera egiteko. Loma ere saltzen zen jateko eta gibelarekin olioa ere egiten zen. Nolakoa zen eta nola harrapatzen zen. Lomaren bihotza jan zuen behin erreta.

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia