Hernialde (Gipuzkoa)

Sukaldeko mahaia eta janariak

Sukaldeko mahaia eta janariak <p>Mahaia igo eta jaitsi egiten zen. Sei ume ziren eta amona ere etxean bizi zen. Umeak beste mahai batean bazkaltzen zuten baina janari berdina izaten zen denentzat. Normalean babarrunak izaten zituzten. Jaietan berriz, garbantzuak. Aza ere izaten zuten eta salda ere batzuetan. Gauzak ez ziren gaur bezalakoak.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan HRA-004-003 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Mahaia igo eta jaitsi egiten zen. Sei ume ziren eta amona ere etxean bizi zen. Umeak beste mahai batean bazkaltzen zuten baina janari berdina izaten zen denentzat. Normalean babarrunak izaten zituzten. Jaietan berriz, garbantzuak. Aza ere izaten zuten eta salda ere batzuetan. Gauzak ez ziren gaur bezalakoak.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia