Sagarra berandu biltzen da gaur egun
Hizlaria(k):
Iradi Miner, Mari Carmen
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan HER-068-004 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Egun Euskal Herrian egiten den sagardo guztia egiteko nahikoa sagar ez omen dugu hemen, eta kanpotik ekarri beharra izaten da. Hala ere, Mari Carmenen ustez, izango litzateke bertako sagar gehiago aprobetxatzeko aukera, baldin eta sagardogileak lehenago hasiko balira jasotzen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Maddi Soroa
- Data: 2012(e)ko urtarrilaren 12a
- Iraupena: 0:00:45
- Erref: HER-068/004
- Kodifikatzailea: Aitor Errazkin
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza , Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!