1 |
Emakumeek astelehenetan gobara egiten zuten |
|
2 |
Esne behiak eta baratzea |
|
3 |
Pagoagan lanean |
|
4 |
Txerri lanak, txerri jana eta errotak |
|
5 |
Gorotz lehorrak kea egiteko erleetarako |
|
6 |
Eskolan maistrak zapatak ezkutatu zizkienekoa |
|
7 |
Txerriak txabolatik Balantza baserrira |
|
8 |
Taloak; irin bila Aranora |
|
9 |
Estraperloko kontuak |
|
10 |
Eskolan 11 urte arte; gero, gau eskola |
|
11 |
San Martin azokako postua; harremana beste saltzaileekin |
|
12 |
Lurra lantzeko tresnak; arto lanak |
|
13 |
Baserriko kontuak; anaiaren heriotza |
|
14 |
San Martin plazan, tratuarekin |
|
15 |
Behien jatena eta belar lanak |
|
16 |
Asto plaza |
|
17 |
Hernaniko feria |
|
18 |
Aldea dago sagardotik sagardora |
|
19 |
Sagardotegiak aldatu egin dira |
|
20 |
Ilargia eta lurra |
|
21 |
Mandazain ibili zenekoa |
|
22 |
Su egurra okindegietarako eta eskoletarako |
|
23 |
Su egurra prestatzen II |
|
24 |
Hesolak egiten |
|
25 |
Hesolak egiten II |
|
26 |
Hesolak egiten III |
|
27 |
Pagoako errota |
|
28 |
Pagoako tabernako kontuak II |
|
29 |
Mandazainaren lana II |
|
30 |
Hernanirako joera |
|
31 |
Gerra etorri zenean, Askatxura |
|
32 |
Errotako lana |
|
33 |
Errotako lanak eta funtzionamendua |
|
34 |
Errotak itxi |
|
35 |
Aitonaren osabaren baserria |
|
36 |
Eskola utzi, eta baserriko lanetan |
|
37 |
Auzoko esneak batzen zituztenak |
|
38 |
Baratzekoak |
|
39 |
Hernaniko azoka |
|
40 |
Ardiak zaintzen eta gaztagintzan |
|
41 |
Txerri hiltzea eta odolkiak |
|
42 |
Txerri lanak: odolkiak, txerri-muinak, urdaiazpikoa... |
|
43 |
Baserritik baserrira ezkondu |
|
44 |
Ardizain, puntua egiten |
|
45 |
Txerrimoniak banatzen |
|
46 |
Artoa etxean ehotzen zuten |
|
47 |
Sagardoa etxerako eta saltzeko |
|
48 |
Idiak uztarrian jartzeko prozesua |
|
49 |
Babarrunak eta arraultzak nola prestatu saltzeko |
|
50 |
Soldaduskan egurra mozten |
|
51 |
Txikitzeko eta sutarako egur onak eta txarrak zein diren |
|
52 |
11 urterekin morroi |
|
53 |
Sagardoa egiteko prozesua |
|
54 |
Ilargiaren garrantzia |
|
55 |
Sagar jotzea txalapartaren jatorri? |
|
56 |
Sagarra estutzeko makinak |
|
57 |
Tolarea erakusten |
|
58 |
Sagar motak |
|
59 |
Sagardoa egiteko prozesua |
|
60 |
Sagardoa nola egiten zuten |
|
61 |
Zizarra, sagar ondu gabeekin |
|
62 |
Pinuak bota, zatitu eta zuritu |
|
63 |
Idiekin argindar posteak eramaten |
|
64 |
Pilotako apretak eta morroi-lanak umetatik |
|
65 |
Lehen ez zen hobeto bizi |
|
66 |
Ezkonbizitzarako prestatzen |
|
67 |
Odolkiaren usaina bai, baina odolkia non? |
|
68 |
Orduko ogia |
|
69 |
Txilibita, baserriaren izenaz |
|
70 |
Pagotxa nolakoa den |
|
71 |
Otelorea abereentzat |
|
72 |
Berroa biltzen |
|
73 |
Bretxako postuak |
|
74 |
Amonaren errifak |
|
75 |
Sagardoa pausoz pauso |
|
76 |
Etxeko sagarra onena |
|
77 |
Arto landarearen zatiak |
|
78 |
Erribera |
|
79 |
Goizuetako zilar eta beruna |
|
80 |
Erlezaintza |
|
81 |
Erle motak |
|
82 |
Erleen erreginaz |
|
83 |
Erleen erreginak arra nola aukeratzen duen |
|
84 |
Erle langileak |
|
85 |
Erlea gaizki tratatzen da |
|
86 |
Kea erleak uxatzeko |
|
87 |
Erleengana brusarekin |
|
88 |
Eztia nola ateratzen zen |
|
89 |
Eztia gordeta |
|
90 |
Eztia osasungarri |
|
91 |
Korrikalari onekin lasterketan ibili eta hirugarren gelditu |
|
92 |
Fabrikaz gain, baserrian ere lan egin behar |
|
93 |
Oso kalitate oneko sega erosi zuenekoa |
|
94 |
Baratzeko jeneroa Donostian saltzeko egin beharrekoak |
|
95 |
Etxeko elikadura: estraperloko irina eta baratzeko produktuak |
|
96 |
Arropa-saltzailea eta txapelaren onurak |
|
97 |
Lehengo sehaskak burdinazkoak |
|
98 |
Txerri beltzak Ergobiko zabortegian |
|
99 |
Txerria ezkutuan hil behar |
|
100 |
Gazi-kutxa bete-bete |
|