Atuna, edozein eratara jan daitekeen arraina
Hizlaria(k):
Aranguren Ulazia, Sebastian
;
Argibe Uraola, Paulo
Kontserbako antxoa eta atuna konparatzen dituzte, zapore aldetik. Sebastianek dio atuna izango dela itsasoko arrainik onena, edozein eratara prestatuta goxoa delako jateko. Beraiek sarritan egosita ere jaten zuten. Kontserbako atunak antxoak baino askoz gehiago irauten duela diote. Garrantzitsua izaten zen atun-latak ondo istea. Honen inguruko kontuak.
- Proiektua: Getaria: euskara eta itsasoa
- Elkarrizketatzailea(k): Asier Sarasua Aranberri
- Data: 2006(e)ko maiatzaren 11a
- Iraupena: 0:02:45
- Erref: GET-007/020
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Hezkuntza » Fraideak , Itsasoa » Arrantza-kanpainak » Atuna , Itsasoa » Lehorreko lanak » Arrain fabrikak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!