Zezina nola egiten zen
Hizlaria(k):
Juaristi Zubizarreta, Jose
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EBA-007-033 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Zezina. Haragiari gatza eman eta 8-15 egunean gatzetan eduki. Gogor-gogor jartzen zen haragia. Atera eta askako iturrian egun erdiz eduki ostean, eseki. Lapikorako izaten zen normalean; arrautzak azokara saltzen zituzten eta ezin tortillarik egin.
- Proiektua: Etxebarriko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Etxazarra
- Data: 2013(e)ko urriaren 30a
- Iraupena: 0:01:13
- Erref: EBA-007/033
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!