Etxebarria (Bizkaia)

Etxean egindako sagardoa, domeketan bakarrik

Etxean egindako sagardoa, domeketan bakarrik <p>1959 ingurura arte ez zuen ezagutu ardorik etxean. Sagardoa bai, etxean egindakoa. Beheragoan zegoen dolarea. Inguruko sagardorik onenak non egiten ziren. Gizonek edaten zuten etxean sagardoa, baina domeketan bakarrik. Domeketako jateko berezia garbantzua izaten zen.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EBA-007-032 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

1959 ingurura arte ez zuen ezagutu ardorik etxean. Sagardoa bai, etxean egindakoa. Beheragoan zegoen dolarea. Inguruko sagardorik onenak non egiten ziren. Gizonek edaten zuten etxean sagardoa, baina domeketan bakarrik. Domeketako jateko berezia garbantzua izaten zen.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia