Eguneroko janaria II
Hizlaria(k):
Barricarte Zolina, Antonina
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETX-032-015 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Bi txerri hiltzen zituzten etxean eta urdaia, urdaiazpikoa, txistorra, birika... izaten zituzten. Gosaltzeko urdaia jaten zuten; gero, eguerdian babarrun gorriak edo zuriak. Arratsaldean arren bat eta afaltzeko patatak eta tortillaren bat.
- Proiektua: Etxarri-Aranazko ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Labrit Multimedia
- Data: 2011(e)ko abenduaren 15a
- Iraupena: 0:01:01
- Erref: ETX-032/015
- Kodifikatzailea: Labrit Multimedia
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!