Eguneroko janaria
Hizlaria(k):
Goñi Lazkano, Gregorio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETX-026-018 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Goizean, esnea hartzen zuten ogi zoparekin. Babarrunak eta patata asko jaten zituzten. Normalean bi txerri hiltzen zituzten urtero; bat, Gabonetarako, eta bestea, otsail aldera. Garai hartan, harategia zegoen, eta noizean behin txekorra jaten zuten. Merendatzeko ogi zati batean esnegaina azukrearekin. Batzuetan, txokolate pixka bat ere jaten zuten (bi zati hiru lagunentzako). Noizean behin zopa, makarroiak eta arroza ere jaten zuten, baina orokorrean babarrunak eta patatak. Gauean porru patatak.
- Proiektua: Etxarri-Aranazko ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Labrit Multimedia
- Data: 2011(e)ko abenduaren 02a
- Iraupena: 0:03:03
- Erref: ETX-026/018
- Kodifikatzailea: Labrit Multimedia
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!