Etxarri Aranatz (Nafarroa)

Oilaskoak eta arrautzak

Oilaskoak eta arrautzak Oilaskoak egun berezietan jaten ziren, festetan eta horrela. Arrautzak, normalean, saldu egiten zituzten, eta ardoa edo azukrea erosten zuten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETX-024-067 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Oilaskoak egun berezietan jaten ziren, festetan eta horrela. Arrautzak, normalean, saldu egiten zituzten, eta ardoa edo azukrea erosten zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia