Etxarri Aranatz (Nafarroa)

Txerrikiaren kontserbak eta elikadura

Txerrikiaren kontserbak eta elikadura Txistorrak eta saihetsak jartzen zituzten kontserban. Txistorra puskatu eta olioa irakiten botatzen zioten, oso ona ateratzen zen. Astez babarrun gorriak jaten zituzten; jaietan, berriz, babarrun txuriak. Saihetsak udan jaten zituzten. Urdaia neguan jaten zen errazago.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETX-015-031 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Txistorrak eta saihetsak jartzen zituzten kontserban. Txistorra puskatu eta olioa irakiten botatzen zioten, oso ona ateratzen zen. Astez babarrun gorriak jaten zituzten; jaietan, berriz, babarrun txuriak. Saihetsak udan jaten zituzten. Urdaia neguan jaten zen errazago.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia