Txerrikiaren kontserbak eta elikadura
Hizlaria(k):
Jauregi Ezkurdia, Natividad
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETX-015-031 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Txistorrak eta saihetsak jartzen zituzten kontserban. Txistorra puskatu eta olioa irakiten botatzen zioten, oso ona ateratzen zen. Astez babarrun gorriak jaten zituzten; jaietan, berriz, babarrun txuriak. Saihetsak udan jaten zituzten. Urdaia neguan jaten zen errazago.
- Proiektua: Etxarri-Aranazko ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Labrit Multimedia
- Data: 2011(e)ko irailaren 06a
- Iraupena: 0:01:07
- Erref: ETX-015/031
- Kodifikatzailea: Labrit Multimedia
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!