Tripotxak nola egin
Hizlaria(k):
Zubieta Arburua, Maritxu
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETL-019-067 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Tripotxa edo txuri-beltza. Bildotsaren hesteak ongi garbitu, egosi. Perrexila eta arrautzaz bete. Bildotsaren odol egosia, gibela, bihotza... xehatu eta olioan pasatu ondoren tomate saltsan jarri. Ardiarekin ere antzera nola egiten zuten kontatzen du baina hau idorragoa geratzen omen da.
- Proiektua: Bortzirietako ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Maite Lakar
- Data: 2007(e)ko abuztuaren 08a
- Iraupena: 0:02:37
- Erref: ETL-019/067
- Emalea: Patri Arburua Etxeberria
- Gaia(k):
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!