Etxalar (Nafarroa)

Tripotxak nola egin

Tripotxak nola egin Tripotxa edo txuri-beltza. Bildotsaren hesteak ongi garbitu, egosi. Perrexila eta arrautzaz bete. Bildotsaren odol egosia, gibela, bihotza... xehatu eta olioan pasatu ondoren tomate saltsan jarri. Ardiarekin ere antzera nola egiten zuten kontatzen du baina hau idorragoa geratzen omen da.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETL-019-067 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Tripotxa edo txuri-beltza. Bildotsaren hesteak ongi garbitu, egosi. Perrexila eta arrautzaz bete. Bildotsaren odol egosia, gibela, bihotza... xehatu eta olioan pasatu ondoren tomate saltsan jarri. Ardiarekin ere antzera nola egiten zuten kontatzen du baina hau idorragoa geratzen omen da.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia