Eskoriatza (Gipuzkoa)

Txerriaren puxikatik olioa lortzen

Txerriaren puxikatik olioa lortzen Txerria hiltzen zenean, puxika ondo garbitu eta olioa lortzen zuten. Gosea ez zuten pasa baina beti berdina jaten zuten. Morokilak, gaztainak, patatak... Eguerdian beti babarrunak.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ESK-062-044 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Txerria hiltzen zenean, puxika ondo garbitu eta olioa lortzen zuten. Gosea ez zuten pasa baina beti berdina jaten zuten. Morokilak, gaztainak, patatak... Eguerdian beti babarrunak.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia