Eguneroko jakiak; morokila eta ahia
Hizlaria(k):
Armendariz Zubizarreta, Pedro Mari
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ESK-060-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Bazkaltzeko babak eta urdaia edo txorizoa, baldin bazegoen. Igandeetan garbantzua eta aza edo porru-patatak. Afaltzeko, taloa eta esnea edo morokila. Morokil beroa esne hotzarekin. Ahia nola egiten zuten gari-irinarekin. Gaztainak normalean eguerdian jaten zituzten. Erreta bazeuden, meriendatan ere bai.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Kepa Elortza
- Data: 2010(e)ko otsailaren 04a
- Iraupena: 0:02:49
- Erref: ESK-060/010
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!