Eskoriatza (Gipuzkoa)

Eguneroko jakiak; morokila eta ahia

Eguneroko jakiak; morokila eta ahia Bazkaltzeko babak eta urdaia edo txorizoa, baldin bazegoen. Igandeetan garbantzua eta aza edo porru-patatak. Afaltzeko, taloa eta esnea edo morokila. Morokil beroa esne hotzarekin. Ahia nola egiten zuten gari-irinarekin. Gaztainak normalean eguerdian jaten zituzten. Erreta bazeuden, meriendatan ere bai.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ESK-060-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Bazkaltzeko babak eta urdaia edo txorizoa, baldin bazegoen. Igandeetan garbantzua eta aza edo porru-patatak. Afaltzeko, taloa eta esnea edo morokila. Morokil beroa esne hotzarekin. Ahia nola egiten zuten gari-irinarekin. Gaztainak normalean eguerdian jaten zituzten. Erreta bazeuden, meriendatan ere bai.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia