Errenteria (Gipuzkoa)

Errenteriara itzuli bezain laster aita preso eraman zuten

Errenteriara itzuli bezain laster aita preso eraman zuten Ongi gogoan du Juanitak, Errenteriara itzuli eta egun gutxira, guardia zibil bikote batek aita preso nola eraman zuen, gauerdian, Ondarretara. Astean bitan joan izan zitzaion aitari bisitan, bai eta sarritan bakarrik joan ere, atxilo egin zituen lau urtetan zehar. Gaur da eguna, Donostiara maiz joanagatik ere, barrenak Ondarretara gerturatzen uzten ez diona. Eaterako, bertan dela jakinda ere. Juanitak ez du sekula bertatik bertara ikusi Eduardo Chillidaren" Haizearen orrazia".