1 |
00:02:40 |
00:03:51 |
Inguruko karobiak eta haien erabilera |
|
2 |
00:03:51 |
00:06:10 |
Karobiak egiteko inguru egokiak |
|
3 |
00:06:10 |
00:07:40 |
Karea egiteko garai egokia |
|
4 |
00:07:40 |
00:09:20 |
Karobiko labea pizten |
|
5 |
00:09:20 |
00:10:19 |
Egurra eta harrikatza tartekatzen |
|
6 |
00:10:34 |
00:12:25 |
Basora joateko janzkera |
|
7 |
00:12:25 |
00:13:46 |
Basorako janaria zakuan |
|
8 |
00:13:46 |
00:15:02 |
Taloak egiteko errezeta |
|
9 |
00:15:02 |
00:16:48 |
Basoan janaria prestatzeko tresnak |
|
10 |
00:19:07 |
00:20:34 |
Txondor-zulorako egurra |
|
11 |
00:20:34 |
00:22:52 |
Lexikoa |
|
12 |
00:22:52 |
00:24:08 |
Lexikoa |
|
13 |
00:28:44 |
00:30:46 |
Ikatza txondorretik ateratzen |
|
14 |
00:30:46 |
00:31:46 |
Galbahea |
|
15 |
00:31:46 |
00:33:17 |
Ikatza egiteko prozesuari lotutako lexikoa |
|
16 |
00:33:17 |
00:36:44 |
Ikatza garraiatzeko eta neurtzeko moduak |
|
17 |
00:36:44 |
00:38:07 |
Egindako ikatza saldu |
|
18 |
00:38:07 |
00:39:30 |
Bezeroak |
|