Elgeta (Gipuzkoa)

Eskolan non ibili zen

Eskolan non ibili zen <p>Sei-zazpi urtetatik 14 urtera arte ibili zen eskolan. Lehenengo mojekin ibili ziren eta gero eskola nazionalera joan ziren. Han maisu birekin ibili ziren, Gasteizko Fortunato eta Jose Fern&aacute;ndez eibartarra. 14 urterekin Zumarragara joan zen partikularrera; han batez ere matematika eta kontuak ikasi zituen Segundo maisuarekin, 18 urtera arte. Astea han pasatzen zuen osaba-izeba batzuen etxean eskolak goizez eta arratsaldez baitziren.</p>

Tamaina:

Sei-zazpi urtetatik 14 urtera arte ibili zen eskolan. Lehenengo mojekin ibili ziren eta gero eskola nazionalera joan ziren. Han maisu birekin ibili ziren, Gasteizko Fortunato eta Jose Fernández eibartarra. 14 urterekin Zumarragara joan zen partikularrera; han batez ere matematika eta kontuak ikasi zituen Segundo maisuarekin, 18 urtera arte. Astea han pasatzen zuen osaba-izeba batzuen etxean eskolak goizez eta arratsaldez baitziren.