Irratian, ezkutuko kateak entzuten

Irratian, ezkutuko kateak entzuten <p>Irratirik ez zuten izan denbora askoan. Gauean Pasionaria entzuten egoten zen. Manolo Escobar entzuten zuten, Juanita Reina... <em>Radio Pirenaica</em> entzuten zuten, baxu jarrita.</p>

Tamaina:

Irratirik ez zuten izan denbora askoan. Gauean Pasionaria entzuten egoten zen. Manolo Escobar entzuten zuten, Juanita Reina... Radio Pirenaica entzuten zuten, baxu jarrita.

-Eta zuek radiyua... euki zenuten?
-Uf, baiño noiz? Noiz? Goatzen naiz gue anaiyak eosi zula radiyo berrin bat eta ekarri zian radiyo xar-xar bat eta urtetan eondu zan Txoko-ederren hua. Radiyua.
-Eta zer entzuten zenuten radiyuan?
-Bueno, nei, nik... gehiyena goatzen naizena radiyua... denboa askoik´e ez, e, aitzeko, baiño ni goatzen naiz gabian eoten nitzala “con la Pasionaria”. Hua aitzen eoten nitzan gustoa. Gehiyena goatzen naizena radiyua, hoi. Eta geo bestela Manolo Escobar bezelako bazuk bazian, eta besteik ez zun, giñun aitzen. Juanita Reina ta...
-Orduan ezkutuko emisorak´e harrapatzen ibiltzen ziñaten?
-Bai, bai.