"Tiro pichón"-ean lanean zeregin ezberdinetan

"Tiro pichón"-ean lanean zeregin ezberdinetan Lehenbiziko urtean saretik kanpora erortzen ziren usoak jasotzen lan egin zuen "Tiro pichón"-ean. Gero, gora joateko eskaintza egin zioten, korrikalari gisa, goian erortzen ziren usoak jasotzera. Han gehiago irabazten zen. Korrikalarien janzkera: praka eta alkandora zuriak eta gerriko eta txapel gorriak. Handik uso kaioletan lan egitera pasa zen. Urtero joaten zen lanera eta hainbat urtez jardun zuen. Hasieran zelai bakarra zegoen, baina gero 3 jarri zituzten. Diru asko uzten zuen inguruetan "Tiro pichón"-ak.