Nola jakiten den sagardoa prest dagoen
Hizlaria(k):
Urkiola Loinaz, Jose Mari
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-029-022 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Zortzi egunean uzten zuten sagar ura irakiten. Gozoa joatean itxi behar da upela. Probatu egiten du berak, baina batzuek pospoloarekin jakiten dute. Hamabost egunean zegoen saltzeko moduan, baina botilaratzeko bi hilabete pasatu behar ziren.
- Proiektua: Donostiako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2009(e)ko urriaren 08a
- Iraupena: 0:01:50
- Erref: DON-029/022
- Kodifikatzailea: Idoia Etxeberria
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa , Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!