Berriz (Bizkaia)

Fondako menua bi pezeta eta erdian

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BRZ-050-020 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Berrizko jatetxeak. Bera lanean zebilenean, Fondan bazkaltzen zuten. 2,50 pezeta izaten zen menua. Lehenengo salda eta gero baba gorri platerkada. Sasoi batean kokoa atera zitzaion babarrunari. Orduko kontuak. Julian Urtiaga eta emaztea ziren Fondaren arduradunak.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia