Fondako menua bi pezeta eta erdian
Hizlaria(k):
Agirrebeitia Lasuen, Emilio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BRZ-050-020 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Berrizko jatetxeak. Bera lanean zebilenean, Fondan bazkaltzen zuten. 2,50 pezeta izaten zen menua. Lehenengo salda eta gero baba gorri platerkada. Sasoi batean kokoa atera zitzaion babarrunari. Orduko kontuak. Julian Urtiaga eta emaztea ziren Fondaren arduradunak.
- Proiektua: Antxinako Berriz. Bizimodua eta ohiturak
- Elkarrizketatzailea(k): Maite Gerenabarrena
- Data: 2006(e)ko urtarrilaren 01a
- Iraupena: 0:01:56
- Erref: BRZ-050/020
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Emalea: Maite Gerenabarrena
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Tabernak eta jatetxeak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Ekonomia eta industria » Txanponak, diru-kontuak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!