Festetako okelak
Hizlaria(k):
Alegria Uriarte, Julian
Herriko festetan, txuletak, azpizunak eta frijitzeko haragia saltzen ziren lehenen. Faldie edo hegala saldu ezinik geratzen zenean, txorizo-fabriketara saltzen zuten. Gabonetan, San Jose inguruan eta Pazkoetan arkumea saltzen zen gehien.
- Proiektua: Bermeoko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2011(e)ko uztailaren 06a
- Iraupena: 0:02:03
- Erref: BRM-080/020
- Kodifikatzailea: Arantza Bilbao
- Gaia(k): Lanbideak » Negozioak, dendak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!