Berastegi (Gipuzkoa)

Erretiroa hartu eta idazten hasteko harra sartu

Erretiroa hartu eta idazten hasteko harra sartu <p>Erretiroa hartu eta gero, oporretara joan zireneko batean, koadernoa eta boligrafoa hartu zituen idazten hasteko.</p>

Transkripzioa

- Behiñik behin jubilatu giñen, andrea’re urtebeten diferentzie, hua azaroan seien jaioa, ni baiño urtebete gerogo. Ta ni azaroan hamabin jaioa ta jubilatu biyak batea jubilatu giñen, ta orduako baten hor ta besten hemen, ermandadeko sekretarioa’re nitzen ta dirue’re aixeaxeo izaten gendun. Lehen aurreneko zeatan nahiko juxtu bizittu giñen, ta Benidorrea hutsen zeuden plazak eta Benidorrea joan giñen beste lagun batekin, hemengo lagun batekin Benidorrea. Ta hurrungo urten Fuengirola joan ber gendula ta Benidorrea joan giñenen baezpa eman in nittun plume eta, zea...
- Koadernoa.