1 |
00:01:00 |
00:02:31 |
Igartza auzoko hainbat baserri |
|
2 |
00:03:05 |
00:05:50 |
Soro eta zelaien aprobetxamendua |
|
3 |
00:05:50 |
00:07:51 |
Fraideen eskola |
|
4 |
00:08:35 |
00:09:48 |
Umetako baserriko lanak |
|
5 |
00:09:48 |
00:11:36 |
Igartzako errota |
|
6 |
00:16:07 |
00:17:24 |
Fruta-arbolak |
|
7 |
00:17:24 |
00:21:06 |
Igartzako dolarean sagardoa egiten zuten etxeko sagarrekin |
|
8 |
00:22:43 |
00:27:37 |
Sagardoa egiteko prozesua |
|
9 |
00:33:49 |
00:36:08 |
Lastoa sabaian eta belarra metetan |
|
10 |
00:36:08 |
00:39:04 |
Artoa |
|
11 |
00:39:04 |
00:40:23 |
Sagar klase desberdinak eta hauen ezaugarriak |
|
12 |
00:42:20 |
00:44:18 |
Jatorduetarako elikagaiak |
|
13 |
00:46:02 |
00:49:56 |
Txerri-hiltzea |
|
14 |
00:50:15 |
00:52:20 |
Txorizoa nola egiten den |
|
15 |
00:52:20 |
00:54:06 |
Partizioa baserriz baserri |
|
16 |
00:54:06 |
00:56:51 |
San Martingo erromeria |
|
17 |
00:56:51 |
00:59:09 |
Kongregazioak |
|
18 |
00:59:09 |
01:00:01 |
Jauna hartu ahal izateko txartela |
|