Beasain (Gipuzkoa)

Eguneroko jatorduak

Eguneroko jatorduak Taloa eta esnea gosaltzen zituzten egunero. Bazkaltzeko urdaiarekin egositako babarrunak. Sagar erreak eta gaztainak negu partean ziren ohikoak. Morokilaren ordez, ahia jaten zutela kontatzen du. Honi buruzko azalpenak.
Taloa eta esnea gosaltzen zituzten egunero. Bazkaltzeko urdaiarekin egositako babarrunak. Sagar erreak eta gaztainak negu partean ziren ohikoak. Morokilaren ordez, ahia jaten zutela kontatzen du. Honi buruzko azalpenak.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia