`Erlauntza´ filmean noka

`Erlauntza´ filmean noka <p>Hitanoko erreferentzia gutxi dago eta dauden apurrak toka. Leirek dio berari asko gustatu zitzaiola `Erlauntza&acute; filmean noka entzutea eta halako erreferentziak behar liratekeela uste dute.</p>

Tamaina:

Hitanoko erreferentzia gutxi dago eta dauden apurrak toka. Leirek dio berari asko gustatu zitzaiola `Erlauntza´ filmean noka entzutea eta halako erreferentziak behar liratekeela uste dute.

- Hitanoaren erreferentziarik badagoela uste duzue?
- Irati: Gutxi.
- Irati: Ta, eotekotan, mutillena.
- Leire: Jo, akordatzen naiz, ordie, `Erlauntza´ filma ez dakit ikusi zenuten...
- Irati: Bai.
- Leire: Bueno, ni jun nitzen ikustea ta neretzako gozada bat izen zan. Gero askok eztabaidau zeben nola ibili zeben, pelikula baten ibili ber dan o ez, baiño neretzako jutie Baztartxoa ta pelikula bat osoik hitanoz aitzie, neskak beaixen artin noka, nik pilla bat disfrutau nun. Ta zan ez gaudelako ohittute hori entzutea.
- Irati: Bai, ta holako gauzek laguntzen debe /laguntzebe/. Esan nahi det...
- Leire: Bai, baiño ez da ohikue.