Azkoitia (Gipuzkoa)

Otorduetako jakiak

Otorduetako jakiak Garagardoa eta pattarra edan ohi ziren eta otorduetan potajea eta berdura jaten zuten. Bizilekua aipatzen du. San Martinen bizi zenean oilo eta untxiak zituen.
Garagardoa eta pattarra edan ohi ziren eta otorduetan potajea eta berdura jaten zuten. Bizilekua aipatzen du. San Martinen bizi zenean oilo eta untxiak zituen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia