Azkoitia (Gipuzkoa)

Fruta-arbolak; sagardoa etxean egiten zen

Fruta-arbolak; sagardoa etxean egiten zen Fruta-arbolak zituzten etxean: sanjuan sagarra, gerezia, aranak, eta abar eta plazan saltzen zitutzen. Sagardoa egiten zuten etxean "patxekoa" zeritzona, baina ez zen gaur egungoa bezalakoa, zortzi egunetarako izaten zen. Orduan ez zen dolarerik. Emaztearen etxean sagardo asko egiten zuten. Ardoa izaten zen Blasen etxean.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AZK-020-019 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Fruta-arbolak zituzten etxean: sanjuan sagarra, gerezia, aranak, eta abar eta plazan saltzen zitutzen. Sagardoa egiten zuten etxean "patxekoa" zeritzona, baina ez zen gaur egungoa bezalakoa, zortzi egunetarako izaten zen. Orduan ez zen dolarerik. Emaztearen etxean sagardo asko egiten zuten. Ardoa izaten zen Blasen etxean.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia