Telefonorik ez eta neska-lagunarekin gutun bidez egoten zen

Telefonorik ez eta neska-lagunarekin gutun bidez egoten zen 30 urterekin ezkondu zen Loiolan. Orduan ere, gaur bezala, banketea egiten zen eta gizonak trajez eta andrazkoak zuriz janzten ziren. Ezkondu ostean Korta baserrian jarri ziren bizitzen eta umeak eskolara hasi zirenean emaztea kaleko pisuan egoten zen. Nobiotan emaztea Kukuerri auzoan bizi zen eta biderik ez zegoenez, Elosutik oinez joaten zen neskarengana. Emaztea neskame egon zen Donostian eta astean zehar ez zuten elkar ikusten; telefonorik ez eta kartak idazten zizkioten elkarri.