ATG-018

Pasarteak

#Titulua
1 Sagardoa saltzen gaztetatik Bideoaren ikonoa
2 Anaiekin iƱistorra biltzera Bideoaren ikonoa
3 Etxeko fruta saltzera plazara Bideoaren ikonoa
4 Eguneroko jatorduak Bideoaren ikonoa
5 Kontserbak Bideoaren ikonoa
6 Oiarbideko sukaldea Bideoaren ikonoa
7 Gerraostean, artoa azukrearekin eta esnearekin Bideoaren ikonoa
8 Igandeetako menua eta bokarta garaia Bideoaren ikonoa
9 Santiago eguneko menua Bideoaren ikonoa
10 Gobara, kuela eta lixiba Bideoaren ikonoa
11 Eguzkia arropak zuritzeko Bideoaren ikonoa
12 Gizonezkoen eta emakumeen arropak Bideoaren ikonoa
13 Hilekoarekin erabiltzeko zapiak Bideoaren ikonoa
14 Santiagotarako etxe garbiketa Bideoaren ikonoa
15 Menda-belarra logeletan Bideoaren ikonoa
16 Otearen lorea eta huntza xaboi modura Bideoaren ikonoa
17 Pareta-belarra, pasmo-belarra eta berbena-belarra Bideoaren ikonoa
18 Berbena-belarrarekin sendatzen Bideoaren ikonoa
19 Pixa-belarra eta arto-bizarrak Bideoaren ikonoa
20 Plantina belarra eta baratxuriak Bideoaren ikonoa
21 Iodo-belarra Bideoaren ikonoa
22 Malma-belarra, mantzanila eta azeri buztana Bideoaren ikonoa
23 Osina eta larra sendabide Bideoaren ikonoa
24 Azaren hostoak sendagarri Bideoaren ikonoa
25 Bostorria almorranentzat Bideoaren ikonoa
26 Erdararen garrantzia bere gazte garaian Bideoaren ikonoa
27 Hizkera aldakorra herritik herrira Bideoaren ikonoa
Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia