Jaietako menua, oilaskoa, zainzuriak eta "kesokemaua"
Hizlaria(k):
Garai Marcaide, Tomas
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ARR-193-019 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Egun berezietan eta jaietan oilaskoa jaten zen. Bedoñako jaietan familia osoa elkartzen ziren. Zainzuriak jaietan bakarrik jaten zituzten. Legatza. Arrasateko denda batzuetan saltzen zen. Azkenburuko bezala, "kesokemaua", flana jaten zuten.
- Proiektua: Deba Eskualdeko Ahotsak - Arrasate.
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Sapsootham
- Data: 2022(e)ko uztailaren 05a
- Iraupena: 0:01:47
- Erref: ARR-193/019
- Kodifikatzailea: Itziar Sapsootham
- Gaia(k): Aisia » Jai-giroa » Etxe barruko ospakizunak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!