Igandeetan familia guztia elkartzen zen baserrian, eta jai handiak egiten zituzten

Igandeetan familia guztia elkartzen zen baserrian, eta jai handiak egiten zituzten <p>Amandrea oso bertsozalea zen. <em>Txirrita</em>, Pedro Mari Ota&ntilde;o, <em>Bilintx</em>.. Denetik zekien, eta berekin hartu zuen bertsozaletasuna Patxik. Igandetan familia guztia elkartzen zen baserrian, osaba-izeba guztiak, eta sekulako jaiak izaten ziren beraienean.</p>

Tamaina:

Amandrea oso bertsozalea zen. Txirrita, Pedro Mari Otaño, Bilintx.. Denetik zekien, eta berekin hartu zuen bertsozaletasuna Patxik. Igandetan familia guztia elkartzen zen baserrian, osaba-izeba guztiak, eta sekulako jaiak izaten ziren beraienean.