Ezkontza bazkaria "bandixua"n

Ezkontza bazkaria "bandixua"n <p>Ezkontza-bazkaria baserrian egin zuten. Txahala jan zuten. Lagun asko batu ziren: lehengusu-lehengusinak ez zituzten gonbidatu, baina osaba-izekoak bai. "<a href="http://www.bergarakoeuskara.net/node/159663">Bandixua</a>" beteta egon zela dio. "Bandixua" zeri esaten dioten. Bazkaria bidaiatik etorri ostean ospatu zuten.</p>

Tamaina:

Ezkontza-bazkaria baserrian egin zuten. Txahala jan zuten. Lagun asko batu ziren: lehengusu-lehengusinak ez zituzten gonbidatu, baina osaba-izekoak bai. "Bandixua" beteta egon zela dio. "Bandixua" zeri esaten dioten. Bazkaria bidaiatik etorri ostean ospatu zuten.