Antzuola (Gipuzkoa)

Ganaduaren eta txerriaren tasazioa

Ganaduaren eta txerriaren tasazioa Ganaduaren tratua pisatu barik egiten zuten, begiz kalkulatzen zuten balioa. Txerriaren pisua erosi eta hurrengo egunekoak balio du; izan ere, jaten emanez gero gehiago pisatzen du eta gau bat baraurik pasatu behar du. Elkarrizketa garaian, dena kanalean egiten zen, zatituta; Frantzian, ostera, bizirik saltzen ziren.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANT-088-041 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Ganaduaren tratua pisatu barik egiten zuten, begiz kalkulatzen zuten balioa. Txerriaren pisua erosi eta hurrengo egunekoak balio du; izan ere, jaten emanez gero gehiago pisatzen du eta gau bat baraurik pasatu behar du. Elkarrizketa garaian, dena kanalean egiten zen, zatituta; Frantzian, ostera, bizirik saltzen ziren.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia