Antzuola (Gipuzkoa)

Txerriak eta ganaduak jaten duenaren zapore izaten du

Txerriak eta ganaduak jaten duenaren zapore izaten du <p>Txerriari dena aprobetxatzen zaio. Kostaldean txerri batzuei arraina ematen zien eta gustoa desberdina da. Arrasateko batek arrandegia zuen eta arrainekin hazten zituen txerriak. Antzuolan <a href="http://www.bergarakoeuskara.net/hiztegia/bereizi">aillorba</a> belarra jaten zuen ganaduak eta belar zaporea izaten zuen gero.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANT-088-023 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Txerriari dena aprobetxatzen zaio. Kostaldean txerri batzuei arraina ematen zien eta gustoa desberdina da. Arrasateko batek arrandegia zuen eta arrainekin hazten zituen txerriak. Antzuolan aillorba belarra jaten zuen ganaduak eta belar zaporea izaten zuen gero.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia