Goizean goizetik jaiki harategirako

Goizean goizetik jaiki harategirako <p>Azpeitian harakin lanak ikasten zebilela, goizean goizetik <a href="http://www.bergarakoeuskara.net/node/174579">zaltai</a>a (ukuilua) gobernatu behar izaten zuten. Dena hiltzen zuten etxean: bildotsak, arkumeak... Astean 10 bat hiltzen zituzten, astearen arabera. Okel asko saltzen zen Azpeitian zein Antzuolan. Astean txekor bat eta erdi saltzen zuten Antzuolan.</p>

Tamaina:

Azpeitian harakin lanak ikasten zebilela, goizean goizetik zaltaia (ukuilua) gobernatu behar izaten zuten. Dena hiltzen zuten etxean: bildotsak, arkumeak... Astean 10 bat hiltzen zituzten, astearen arabera. Okel asko saltzen zen Azpeitian zein Antzuolan. Astean txekor bat eta erdi saltzen zuten Antzuolan.