Maristak Antzuolan: eskola ona; eliza; komentua; ikasgelak. Gerra garaian komentuan erre

Maristak Antzuolan: eskola ona; eliza; komentua; ikasgelak. Gerra garaian komentuan erre <p>Maristetan ikasten zuten mutilak, eskola ona izaten zuten. Eliza, komentua. Ingurua nolakoa zen. San Jose santua. Elizaren goialdean ikasgelak eta beraien bizilekua. Gerra garaian komentua erre zen; gerora Logro&ntilde;ora joan zen Ordena osoa.</p>

Tamaina:

Maristetan ikasten zuten mutilak, eskola ona izaten zuten. Eliza, komentua. Ingurua nolakoa zen. San Jose santua. Elizaren goialdean ikasgelak eta beraien bizilekua. Gerra garaian komentua erre zen; gerora Logroñora joan zen Ordena osoa.