Antzuola (Gipuzkoa)

Gazura eta gazuraren mamia

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANT-036-015 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Gaztaren urarekin gazura egiten zuten. Gazura nola egiten zuten azaltzen du. Gazura egositakoan, gazuraren mamia lortzen zuten, eta hura zoparekin nahasten zuten. Soberan gelditutako ura txerriei botatzen zioten. Gazta gutxi batzuk etxean jaten zituzten, baina beste guztiak saldu edo uda-udazkenerako gordetzen zituzten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia