1 |
Guardia zibilengandik ihesi estraperloan |
|
2 |
Gaztetan egindako parrandak |
|
3 |
Aitarekin harremana ona izan zuten |
|
4 |
Peoi gisa lanean ibili eta gero, harategira |
|
5 |
Harategia ipini zuen Tolosan |
|
6 |
Hasieran harakinak berak hiltzen zituen abereak |
|
7 |
Igandeetan baserrietara, harategirako tratua egitera |
|
8 |
Inguruko herri, auzo eta baserriak ezagutzeko aukera |
|
9 |
Ganadua nola hil, pisatu eta garraiatzen zuten |
|
10 |
Baserrietan izozkailu handiak jartzean, harategiko salmenta behera |
|
11 |
Garai bateko harategiak nolakoak ziren |
|
12 |
Harategiko bezeroak: tolosarrak, inguruko herrietakoak eta tabernak |
|
13 |
Harategiko elikagaiak |
|
14 |
Txistor eta txorizoak egiteko hesteak fabrikan prestatzen ziren |
|
15 |
Beharrean zeuden bezeroak eta ordainketa atzeratzen zutenak |
|
16 |
Harakinek tranpa egiten zuten bezeroen berri ematen zioten elkarri |
|
17 |
Bezeroekin pazientzia handia behar |
|
18 |
Bezero gehien-gehienak emakumezkoak |
|
19 |
Harategirako materiala; Juanito zorroztaile galiziarra |
|
20 |
Berrobiko festetan, lo gutxi eginda |
|
21 |
Guardia zibilek taberna itxi ziotenekoa |
|
22 |
Bideak eta inguruko herriak |
|
23 |
Gauean serenoak, jendea etxera bidaltzeko |
|
24 |
Bizimoduaren aldaketa; lan egiteko era, garraioak... |
|
25 |
Garai bateko San Juan festak Anoetan |
|
26 |
IbaƱez izozki saltzailea; jatetxerako postreak |
|
27 |
Gerraostean errazionamendua; Mujika gozo-denda |
|
28 |
Tolosan neskame egon zeneko kontuak |
|
29 |
Arrain saltzailea astean bitan Bedaiora |
|
30 |
18 urterekin Donostiako jatetxe batera lanera |
|
31 |
Donostian ostatuan eta jatetxean lanean |
|
32 |
Donostiatik Orexarainoko bidea |
|
33 |
Gerra sasoian Irurako okindegi batean lanean |
|
34 |
Emakumeek arraina buru gainean |
|
35 |
Anaiarekin esnea banatzen |
|
36 |
Aita arotza; ume jaioberrientzako karroak egiten zituen |
|
37 |
Donostian neskame; Victoria Eugenia erreginarekin harremana |
|
38 |
Lan desberdin asko egindakoa |
|
39 |
Alfonso XIII.a eta Victoria Eugenia errege-erreginak zerbitzatzen |
|
40 |
Donostiako Hotel Parisen lanean |
|