Gaztainak danbolinean prestatzen
Hizlaria(k):
Arregi Arizaga, Primitibo
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AND-073-015 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Danbolinaren sua prestatzeko sagar-egurra izaten zen onena. Txingarra sugarra baino hobea izaten da. Danbolinak non saltzen zituzten aipatzen du. Lagunen artean danbolina erosteko, denen artean osatzen zuten dirua.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Ansa
- Data: 2010(e)ko abenduaren 15a
- Iraupena: 0:02:03
- Erref: AND-073/015
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Familia eta harremanak » Lagunartea eta familia , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Mendiaren aprobetxamendua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!