Etxean egindako ukendua
Hizlaria(k):
Huizi Bereziartu, Joxe Antonio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AND-053-019 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Belar beltza (emea), zaingorria, ilarrondokoa, pasmo-belarra eta berbena egosi, eta olioa, argizaria, txokolate beltza eta ardoa botatzen zitzaizkien. Dena nahastu eta pasta egin ondoren, puregailuan pasatzen zen. Gaiztotutako ebakietan, "bixietan" (bekatxoetan)... emateko izaten zen ukendu hori.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Ansa
- Data: 2010(e)ko azaroaren 08a
- Iraupena: 0:00:49
- Erref: AND-053/019
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Osasuna » Erremedioak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!